:)

nu sitter jag hemma hos josefin och vi ska ha en liten filmkväll , väntar bara in hanna sen kan det börja ;)
vi har varit duktiga och handlat till marängscvish (stava?) och en massa candy! blir mys pys snart så ööjöööjööjj , :)
lägger kanske in ikväll så får ni bilder osv..

men nu ska ni få en bild på mig och josefin för ett bra tag sen, HAHAH! :')



AAAAAAAAAAAJ!

okej det gick ju inte så som jag väntat mig direkt hos kirupraktorn ( stava? ), dom drog rätt hela kroppen på mig , från topp till ! jag trodde jag skulle dö!! helt ärligt asså, först så skulle han dra rätt alla kotor i ryggen på mig ,  fy fan ont :o  ah sen nacken då, altså jag kan inte ens förklara :O sen drog han även in jävla nålar i mig :O  i nacken och ryggen. en känsla jag inte vill känna igen! men tyvärr så måste jag, ska dit igen om 3 veckor.. suck.. dock är jag lite illamående! :/ och imorgon så kommer jag inte kunna gå så klaga inte på mig ;D
sedan gick vi och käkade som jag inte hade något emot, guuuuud har aldrig varit så hungrig tror ja ;)


 då kan det se ut så här.. hhahahhaah!
någon potatisgratäng och rostbiff om ngn undrar ;) haha!

va inne på biltema och köpte lite roliga saker, köpte soraound (stava?) ljud till tv, RIKTIGT BRA VILL JAG LOVA :O

sen har kläderna kommit från h&m :)

nu blir det tv och sedan sova ;)

chingen

okej nu ska jag ta mig tid till provet , har inte kommit igång med det än :$
va bara tvungen  att säga att jag ska raka av håret på sidan så nu vet ni

god natt och önska mig lycka till på porovet imorn! kommer ig gå sö värst bra na..


yey?!

va i skolan och även den hära dagen gick fort!  efter skolan drog josefin och jag på handbollsträning,. efter träningen blev jag kvar en kvart efter eller så , pratade med tränaren om vad jag skulle göra, för jag tänker nu inte fortsätta med handboll i sunne laget och vill heller inte börja i torsby, så ingen mer handboll för min del! ska ist bli handbollstränare med min handbollstränare med småttingar eventuellt, får se hur det blir med det :)



och imorgon går jag halvdag för ska till karlstad och dra rätt min rygg och nacken, kommer bli grymt skönt vill jag lova! :)

men nu blir det träna på hemkunskapsprov.. CHINGEN ! :D

MÅNDAG

kom hem från en lååååång skoldag men gick fort med natalie ;d
och cyklade hem i motvind tog nog dubbelt så lång tid och det va fan ainte kul :O kom ingentans när jag cyklade ju.. HAHA! :'D måste sett grymt kul ut..

kom hem och kollade på my mobil. YES, it's time for ny mobil nu ('y
sen drog jag ut och känade mig 100kr genom att klippa halva gräsmattan, lätt förskänta pengar , KITCHING! :D


nu blir det fondy och sen IDOL som jag redan missat halva av men ändå!

CHINGCHONGCHINES!

SÖNDAG

va på dop i vålberg. söta kusinbarnet milliam döptes och blev en massa godsaker efter det ;) drog hem så fort som möjligt för att hinna se på när pappa körde tävling, han körde för serielaget och blev 2a, thats good . Sunne mx blev totalt 3a i serien i think, det är ju bra :D
drog hem till en varm brasa och såg på filmer!







yeeeey. go pappa :D


sötaste emil fyllde år också!
grattis i efterskott till han! :'D

OPPSi

ah okej nu kommer jag efter igen.. man har faktiskt oftast inte tid att sätta mig framför datorn så, klaga inte om jag sklippar några dagar. men ska försöka så mycket jag kan :) minst ETT varje dag!
nu lägger jag upp ett inlägg för varje dag jag missat ;)

chill

en lugn hemma dag, skönT!  skulle egentligen spendera dagen i arvika på cross mästerskap, marcus håller på att tävlar nu, men det är för kasst väder så mamma och jag blev hemma och chillade ist, mycket bättre ! :)
dagens shopping: par skinnbyxor och assesoarer, ska på dop imorgon så va tvungen att ha något nytt kände jag :) mamma fick sig en stickat cardigan och ett linne och byxor och till marcus kikade vi in på mug och där fann vi en t-shirt och skärp till sina LILA chip monday , haha! och så är det beställt så jag får ett par " boots stövlar " kan man väll kalla det ?!  och ännu ett par skinnbyxor men det är inte helt skinn ;) och ringar.. kommer kanske på onsdag om jag har tur..


dom stövlarna..


kvällen består av färjestads match och go mat :)

fredagsmys..

fredagar är helt klart den bästa dagen! man komemr hem och chillar med tv och film och kompisar som gör en på glatt humör och få fram det leendet som man aldrig släpper, det bästa som finns!
kvällens:
ska käka tacos och ha lite chill med familjen och sen har jag tänkt mig att jag ska se på film med något knaprigt till! :)


hm..

det kanske inte är försent, men jag försöker! den känslan att inte må fint i alla tillfällen, jag vill känna mig som alla andra! inte som den jag är nu, den känslan.. den rädslan.. jag mår inte bra av det och kommer säkert inte bli bättre vad jag känner just nu, som sagt.. vill känna den känslan som jag gjorde för kanske i 5:an och dom tidigare åren.

få mig på bättre humör..
måste få bättre självkänsla.
må bättre helt enkelt!


ohyes..

nyss lämmnat josefin vid ishallen, såg på sunne-skövde?!  sen har vi har pluggat kanske en halvtimme?! MAx!! inte som planerat men kan en liten liten del av provet imorn, får se hur det går.. och imorn får vi reda på vad jag fick för betyg på engelska uppgiften, får se om jag vågar lägga ut resultatet imorn ;p
men jag och josefin bakade en jävla god sockerkaka också vill jag lova! mumsfilibahbah,


den bilden bjuder jag på, varsegooooooood :)

nej nu ska jag nog kolla en extra gång på läxan .. -.-   MÅSTE!
men vem fan ger ut prov 2 dagar innan man har prov då?
jo annika.. de bara är så!




ι'м ѕυρєяman? NOT!

dagen börjar bra med en försovning! HÄRLIGT! är slö som självaste fisen själv under aalla lektioner behöver sova ut! sommnar inte sent , men när jag väl sover så vaknar jag 24/7, antingen av en katt som biter mig i tårna eller hemska drömmar, inte läskiga men det tar jag inte upp här får guuuuuuuuud vilka drömmar jag haft ;)

imorn blir det enbart PLUGGA med josefin, får se om vi får en riktigt stor belöning med bio " bröderna karlsson" .. jag har laddat hem den, man vill inte se på den för ska se den på bio JAO! :D

nu ska jag börja läsa på en bok som har så här liten text :     .. ah just det n u tänker ni: det finns ju ingen text? svar :  mja men den är så liten så ni ser den fan inte!  och så är det 198 sidor iboken, lyckas isabell läsa ur den boken får han en riktigt klapp på kinden från självaste mig själv.

men ni bli chockade med vårat "läx shema för den här veckan och den kommande veckan,

imorn onsdag  engelska glosor
torsdag  no prov , tyska läxa

nästa vecka
onsdag hemkunskaps prov
torsdag so prov
fredag läsa ur en bok sedan betyggsätts med ännu en läxa.


jahaja

en snabb dag iskolan med tråkiga lektioner som gick susen fort! det vill vi ha mera av! :)
sen hängde jag med natalie hem och det va som alltid lika kul ('y  orkar inte skriva något mera ska krypa ner i sängen och se på tv och sommna till det, inte fel för har enormt huvudvärk som har hållt i sig i en vecka nu :/

PLUS ATT det har gått en vecka som jag har varit brun och jag trivs bättre i brun än blond vill jag lova, ta inte illa upp nu alla blondiner men brun är faktiskt en mycket finare färg att ha i håret och är bättre för håret , det märker man till och med själv! gillart det helt enkelt ;)



CROSSTÄVLING :o

för första gången har ISABELL NILSSON kört en crosstävling, och inte en cross tävling utan ENDURO :o som jag aldrig åkt i hela mitt liv förut.. det var gryyyyymt svårt, för det va enbart gegga och lera! har aldrig gjort något så svårt i hela mitt liv ;p  men det va inte så farligt som jag trodde men det gick ju inte "bra" eller det gick kanske bra för att vara första gången i mitt liv men hade förväntat mig lite bättre iallafall, men kom på en ANDRA PLATS och kunde inte blitt bättre ;) men nu har jag ett problem, har stukat handleden så kan inte böja den åt sidan eller bakåt, får se hur det blir med det framöver, men hoppas på det bästa!




bilder lägger jag in mer imorgon när jag fått dom :)


gårdagen LÖRDAG

dålig uppdatering, yes!

spelade match mot skåre, trots att jag var sjuk men det va mitt beslut och jag skulle inte gjort det! är alldeles hängig och orkar inte det minsta! huvudvärk + förskylning + halsont = inte spela handbolls match! men jag fick den första utvisningen och det första gula kortet och gjorde det första målet, hahaha! :D men  får komma ihåg det tills nästa gång att jag inte ska vara sjuk då men annars gick det bra ;) josefin åkte med till matchen och hon spelade super! :)  innan matchen va vi på crosstävling i kil, marcus skulle köra.  Han kom på FÖRSTA PLATS! grattis! :)

bilder från gårdagen.


JOSEFIN ♥

josefin neij östlund

vi har varit kompisar ändå från första ögonkastet vi sågs, glömmer aldrig när jag skulle börja förskolan och jag gick med min erica på skolgården, jag fick syn på dig och gick fram till dig och vi började typ att "leka", det ögonblicket man aldrig glömmer! ändå sen dess har vi varit som plåster på varandra, du har varit min sol på en regnig dag! alltid när vi är tillsammans så känns det som tiden stannar, minnena vi gått igenom kommer alltid stanna kvar du vet josefin!att du är den bästa som jag har, en hjälpande hand har du alltid så lova mig att det är du och jag föralltid, jag försöker mitt bästa för att få det fungera så hjälp mig det är alltid bättre med flera, förlåt, mig om jag sviker dej ibland men jag älskar dej så håll hårt i min hand, du kanske tror jag överdriver när jag säger sådär men jag lovar dej jag svär jag kommer alltid finnas där, du och jag föralltid det är så det ska va jag ska hålla om dig och aldrig släppa mitt tag, jag kommer stå vid din sida natt och dag, jag ska kommer gå över glas för att få hålla om ditt tag, jag ska kämpa för dej , jag ska göra allt du vill, jag ska få dig att säga
att jag e bara din
5000 minnen och mera ska det blir, det ska alltid vara vi alla stunder vi badat med varann, minnen när vi sjöng med varandra, du och jag vi har gjort mer än alla andra. så släpp mig inte nu vi kan fortsätta att vandra, alla saker som vi gjort för mycket för att prata ut , det kommer ta hela dan, det kommer aldrig få ett slut, vi två det bästa som har hänt, jag älskar dej du är den bästa som jag känt, bråkat har vi gjort väldigt mkt, jag pallar inte trycket jag vill att det ska vara vi, jag hoppas det förblir så jag fortsätter att hoppas, dag efter dag jag fortsätter att hoppas på att det är
du och jag , du och jag



älskar dig

hallå igen

skulle ju inte lägga upp ngt mera men har inget för mig så fick bli en till (a

såg i fryksdalstidningen från tisdagen och där va mina bilder med som jag har tagit på crosstävlingen :)
http://nwt.se/sport/ung_sport/article767959.ece där har ni länken till den artikeln (:

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejrå


åkej

va hemma och skulle lägga mig framför tv'n och sova så ringer josefin och frågar om vi kan va.. jag kunde inte säga nej till det så gick till henne och det regnade så inn boombens mycket så ser ut som en slickad... hm,, hahha! ah men så gick vi ner på sunne och blev kär i vinterjackan ännu en gång och sen så kilade hon till sin farfar och ska äta mat så nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att pappa ska hämta mig,
ikväll blir det enbart film och IDOL! taggar för imorn, hoppas att jag orkar med matchen!

nu ska jag ta en fika eller ngt sen kanske iväg och köpa jackan. YES!

sista inlägget för idag, har lagt upp alldeles för mycket skit tycker jag ;)



puss oh kram och nyp i skärten..


ι'м ѕυρєяman

ye , i'm superWOMEN rättare sagt ;)

PISS VÄDER :o typ åska på gång vad det ser ut som, om inte annat ett piss vädeer med regn. det vi ogilla! imorgon så har jag ngt att se fram emot, först upp tidigt och dra till arvika på värmlansdmästerskap , marcus ska vara med och tävla så bäst att kika.. sen efter det så drar vi upp till skåre där jag ska spela handbollsmatch! FÖRSTA MATCHEN! och vi är inte ens till ett byte så blir att spela heeela tiden, jag som är sjuk också :o men vad gör man inte för laget? om jag drar mig ur här nu så blir det ingen match tråkigt nog, alla har dragit sig ur UTAN ANLEDNING! -.-   sneeeeeelt.   men det har jag för mig imorgon om någon ville veta ;)

nu ska jag laga mat till mig och två skitonger,


chingchongCHINES :)

hemma åter igen

jajjemensan, är hemma idag igen. måste bli HELT frisk! förövrigt är det rätt bra med mig förutom min hals och huvudvärken ;) men nu ska jag ut å få FRISK LUFT som jag inte fått på länge, gå ut och hämta posten.. hmmm.. DET GÖR JAG ;)  haha!



hare gônn alla bloggläsare ;)

skönt

yes , va nyss nere på sunnne och köpte skor till handbollen och ett par shorts. och nu börjar ju hockeyn också, ELITSERIEN! FÄRJESTAD, hoppas dom är bra iår annars byter jag lag och hejjar på hv71 eller ngt ;)  mamma köpte och skulle testa och göra ngn indisk mat vi får se hur det blir, men gör med en frukstsallad ist, so much better! ;)    kollade på vinter jacka också, en turkos cool en.. blir nog vinters värme det (:


nej nu blir det soffan och klistra fast synen på hockeyn.
FÅR INTE GLÖMMA IDOL HELLER :o

TJOFLÖJT (:

VOLBEAT VS SHINEDOWN

volbeat..
hm.. volbeat har varit min favorit sen lääänge tillbaka, ALLA doms låtar är helt enkelt bra! men nu när man har lyssnat på dom en lång tid så har man trööttnat lite på som gammla låtarna, men nu så såg jag att dom har gjort ett nytt album! isabell fick happyfejs och lyssnade genast på låtarna och fastnade för dom! Volbeat – Beyond Hell / Above Heaven där har ni albumet på spotify ('y

här får ni ett litet smakprov




shinedown
en ny favorit, ABSOLUT! dom har inte riktigt så många bra låtar som volbeat har men det skiter jag i för dom är lika bra iallfall!men som sagt.. gämnför man med volbeat så är volbeat 3 snäpp bättre, albumet med dom bästa låtarna : Shinedown – The Sound of Madness

likaså ett smakprov av shinedown.





HELT KLART TVÅ BAND SOM ÄR ETT MÅSTE ATT LYSSNA PÅ!

sjuk

hemma från skolan idag.. segt men är man sjuk så är det bättre åh va hemma har jag lärt mig! ;D min lilla sjukdom är att jag har svårt för att ens andas, igår hade jag feber och den emorma huvudvärken håller i sig! får se om jag rör mig till skolan imorn!
nu tänkte jag att jag att ja ska försöka fixa en heather till bloggen men får se om jag pallar med det, ;)

0722330485 om ni vill vara snälla och vara social (a


höstpics

josefin och jag hade nöjet att fota lite igår, här får ni lite smakprov ;p





yesbox..

håret blev inte så stor skillnad mer än att det inte va dassigt nu men det va det som va meningen, men det ser svart ut i vissa lägen.. hmm.. men det är det inte iallfall :) 



MEN SCHNÖÖÖÖÖÖÖÖÖG.. HAHAHAH!


färgar håret.

yes! nu ska den dassiga bruna färgen bort eller vad det nu är och dags för färgen KASTANJ.. hade det för det mesta förra gången jag va brun och det va nog min färg vad jag tror, den är lite röd men även brun så det inte blir alldeles för stark röd :)

nu ska jag skölja ur den och hoppas på det bästa..



mår inget vidare..
huvudet värker..
magen hugger..
förskylningen kommer tillbaka.. :(

menmen, sånt är livet..

godnatt

snabbt inlägg

nu håller jag på att färga rebeccas hår och nu ska jag ner och se på beck och något mer, dom har hyrt en massa filmer där nere så bäst jag ser på dom :D

ledig imorn är jag också.. gatt!

godnatt

skön jävlar

gammal men skrattar ändå lika mycket..


PUNKT SLUT.

nu har jag bestämmt mig för att glömma töjningen.. det är tråkigt nu när precis alla har en och jag gillart inte! vill inte va som alla andra i stilen om ni fattar.. så den ska jag inte använda ngt mera , den lägger jag på hyllan och där får sen ligga FOEVE,

HEJDÅ MIN TÖJNING

okej nu ska det bara läka igen 6mm..
hmm, går snabbt ;)


duktig isabell här ja..

vaknade med josefin oh dä va sköööönt.. såg inte riktigt på vampyrer suger igår för somnnade rätt snabbt till den men först josefin faktiskt, och bara för att hon sömn så blev jag uttråkad och ögonen slocknade snabbt! vi gick upp och fick i oss frukost sen blev det att jag gjorde slingor i josefins hår :) såg inte riktigt hur det blev för det va ju blött osv, men blev säkert bra :)  så under tiden färgen satt i dåg vi klart på filmen som vi somnade till igår.. den va sjuk.. SJUKT DÅLIG, trodde mer om den filmen vill jag lova, men det va ändå inte dålig men några skratt fick man att till!  sen drog josefin hem och jag skulle egentligen klippt gräset men mamma fick göra det och jag valde att tvätta bilen ist, så jag har varit duktigt idag ('a



NY SPELLISTA PÅ SPOTIFY..
SEPTEMBA

bättre musik finner du inte!


ollabolla

nyss varit i torsby en sväng med josefin, nu ska vi se på vampyrer suger som värkar väldigt bra ;D haha, hoppas det iallafall :)
och imorn ska jag färga josefin sen får vi se vad det blir, kanske till marten? vem vet..



haha.. torr humor har jag men de här vette fan ;D
men lägger in mer imorn om jag har tid och lust..

godnatt!

yefiskjao

nu har jag varit enormt duktig och plockat undan i mitt rum, så nu är det undan med allt som låg på golvet och så har jag varit ännu diktigare oh så nu har jag nybäddad säng osv ;) DUKTIG ? JA DET ÄR JA! :D
nu är jag  jag hemma själv till klockan 6 sen drar jag på innebandy och självaste josefin ska också dit så joinar henne.
ikväll blir det inget speciellt vad jag vet.



en ny och riktigt snygg bild på självaste josefin och isabell själv!
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR..

11 september

11 september-attackerna var en serie terroristattacker utförda mot USA den 11 september 2001 av 19 personer med kopplingar till nätverket al-Qaida och dess grundare Usama bin Ladin. Fyra amerikanska passagerarflygplan kapades; två av dem flögs in i det civila World Trade Centers tvillingtorn på Manhattan i New York, det tredje flögs in i USA:s försvarshögkvarter Pentagon och det fjärde havererade på ett fält utanför Shanksville i Pennsylvania. Totalt dödades cirka 3 000 människor i attackerna.

Attacken är den hittills största terrorattacken mot ett västland och ses som en av de mest betydelsefulla händelserna hittills under 2000-talet vad det gäller ekonomiska, sociala, politiska, kulturella och militära effekter i USA och många andra delar av världen.[1] Som svar på attackerna startade USA det så kallade kriget mot terrorismen.


just so .. hm..

ah nu har jag varit enormt slöö. gick upp och låg kvar i sängen typ en timme, sen blev det frukost framför tv där jag satt och kollade på hela topp 20. SEGT men bra i mina öron ;) sen gick jag oh sminka mig :s HAHAH, hade ju inget för mig. men snart ska vi iväg och hämta en säng med sån här motor ;D skulle kanske få det , HÄRLIGT! oh sen ska jag se på DM i innebandy, syrran ska spela så..



inte fått i den helt, DET GÖR ENORMT  ONT :o
 ni skulle bara veta..

sedär ja

nu va den här dagen avklarad och blev enormt lyckad! va på torsbymarten och det va två söta tjejer vid namn josefin och julia som jag geck med, öjöjöj :) vi shoppade inte så mycket, haha , vem fan köper ngt på skit marten? aja btw så köpte jag iallfall en töjning för min tappade jag naturligtvis! -.- så fick kosta på mig en ny men även en dubbelt så stor :O 6mm.. det fick bli det för dom hade inga andra i vit, då hade dom bara genomskinliga gula som va fula. så fick trycka i den och nu har jag ont! ( kom och blås )   
kom hem till en mysig middag med familjen till idol och nu blir det chill med candy :)



DEN BILDEN BJUDER JAG GRYYYYYMT PÅ!
jag oh johanna är ju cooooooooooola?!

emm.. typ julia josefin caroline johanna jag och hanna ;D



josefin är coolast oh min, <3


U MADE MY DAY  ...     julia och josefin!

ahaja

TORSBY MARTEN

BRB!

MUN FISARNA NATALIE OCH ISABELL!


natalie och jag är väll för härligt goa! GAHAHAH!
HAHAHAHAHAHAHA, okej klippet som jag även lovade! :'D

ENJOY!

BRUNEEEEET

ohokej som jag lovade, bilder på mitt "nya" hår..




och som ni ser har jag även töjning nu.. NATALIE -.- aaaaaaaaaaaj.
haha.. men tryckte att i en tillbaka i hennes öra så kvitt ;)

mjo men håret nu då.. de blev ju lite mörkare än vad jag tänkt, men är ju inget stort promlem direkt. tänkte på en lite med ljuare med röd nyans jag hade i 6:an ;) men får se hur det blir med den saken. håret är iallfall som ett nytt hår! och det gillar isabell! det är lent, knappt slitet och mjukt och härligt! men det är nog i början men hoppas på att det håller i sig! :)
nu blir det lite läxa sen ska jag sova, känner mig sjuk så behöver vila!

godnatttyp.!

SKATEPICS

på bilden idag gick jag och natalie yt och tog kort, så ni kan joina och kolla på dom!


´
har man eptic fot eller? STORT bevis på hur jag går
HAHAHA, ajja men så ärre så inget att klaga på ;D

..

jag har varit värdelös på att blogga på sistone, har varit mycket med skolan och mycket skoj på fritiden. så det hinns inte alltid med. men ska försöka lägga in minst ETT varje dag iallafall :)

mjo idag onsdag har tillbringats med bästanatalie! vi har suttit på en parkbänk i 2 timmar och fisit med munnen! HAHAHA, vilket liv man har asså ;o kankse lägger in en video på det när jag har hämtat kabeln till mobilen.. förtillfället så är jag för lat för att hämta den ('y

mjo en bild på mitt hår ska ni få också nu när jag är bruneett..

nog det jag ville säga så länge :)

CHAO!

BRUNNET!

ahaja. en lång dag iskolan men gick unna när man är med natalie asså ;) ahfifen.. va på sunne och mojasde sen kom tanken på att jag skulle ju färga mej brun.. natalie och jag hade bestämmt det och hon gjorde det så nu är det min tur ;d OCH JAG GJORDE DET.. tänk er att jahg gjorde det, öjöjöj.. vill få längre och inte så slitet hår det här fick bli min medicin för håret. skönt att få etr friskt och lent hår, inge fel med det direkt! (y
sover hos natalie inatt, vi ska mysa! 
och imorn så blir det skolfoto :O  åh herre min skapare.. det får gå som det blir och jag och natalie ska bli så jävla coola så det vet du inte.. vi ska rock'n'rolla på korten! 

 
muuuuuuuuuuuuuums. vad ser det här ut som? hhmmmm...


godnatt!

looooongday

började redan klockan 7 med full fart i min trötta och slöa kropp. Skulle ju som sagt va på crosstävling här i sunne! Det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig, blev att jag tog kort bara lite smått så där, inte något riktigt seriöst direkt :) men va där kl 8 och kom hem kl´5 så det v aen riktig seg dag :o  ah men brooochan hade väldig otr idag asså, första heatet så rammlade han i starten så han låg sist med efter 2 varv låg han 4a så riktigt bra gjort! :D och sen andra heatet så fastnade han i startgrinden, TJUVSTART.. nej men det va kopplingshandaget som va kass så det drog eller vad man ska säga så han satt fast men han kom loss och fick en 2 dje plats. han blev totalt 3a. orkar inte skriva ngt mer idag så nu blir det kvällen så kan ni faktiskt få se bildoor ;)








godnatttttttt

en lördagskväll.

vaknade runt 7 -.- SEGT! men som tur va sommnade jag om till klockan 9, SKÖNT! ;)  sen blev det ut och måla det sista på huset och vet ni va? ÄR HELT KLAR MED DET NU ! mitt sommarjobb är klart i september.. hm.. aja men har faktiskt inte gjort något på någon vecka så!  sen drog vi upp till höjen med saker till pappa och checkade in banan för morgondagens tävling. såg riktigt bra ut! :d alla har sliti så öjöjöjöj ;) men det är faktiskt som en helt ny bana! härligt!
och imorgon så ska jag och syrran va fotograf på tävlingen. får se hur det går med det, emem .. ;d så fick åka lite förut så rebecca fick testa kameran lite,






AHAJAP.

hårdrocken kommer genom mina öron..
jag gillart med stort G..
jag är enormt förbannat på ett ganska dålig sätt.. finns det bra sätt?
jag är enormt överTRÖTT
jag saknar något som kallas kärlek.
JAG VILL TILL NATALIE!


dagens. japp.

-

yes, nu efter alla om och men har jag beställt töjning igen. fast en mindre denna gång ;d och en vit! får se när det kommer.
och om det är någon som VILL HA en helt oanvänd och oöppnad töjning 6mm vit så är det bara att säga till så får du den! alldelses för stort för min del. (:



förlåt men det va inte meningen att såra dej!


ah god natt typ.

ahaaa?

var nyss på handbollsträning, va typ runt 6 stycken -.-  aja men gick ändå! va med natalie och ågra typ efter träningen sen drog jag hem till duchen och sedan sätta upp den nya klockan jag köpte när jag var i kd., sädan här gammaldags klocka med klockar på båda sidor, spette najs!  och nu har jag varit så himla duktig och tagit bort ALLA mina låtar på mobilen.. hade runt 300 SKIT låtar. så nu har jag laddat hem nytt och la in. skönt att få det gjort! :)
imorgon kanske det blir torsby ?!


CHAO!


typ intressant?!

nu har jag nyss vaknat och ska iväg till skolan.. KLOCKAN RINGDE VID 6 :O ställde den på klockan 8!! suck. ajasom sommnade om iaf ('y
idag blir det träning och litte smått så där.

FINT VÄDER ÄR DET JU FAKTISKT! tjiiiiihooO!

AJHUST DET! har ju läxa i tyska. den sommnade jag till snabbt när jag tog fram den, får se hur det går med det då ('n

HEJ SKOLAN! :'(

trallala

nu kommer sena bilder från veckan å så.. ENJOY! ;)

natalie och isabell's dag


vågar inte lägga upp ngt mera för då får jag nog nyp i stjären av natalie imorn.. vågar inte ta den risken!

josefin goes isabell..

hahaha, lite snyggt men blev inte rätt överhuvudtaget.
båda tänkte på samma sak , HAHA! och ja .. hon slickade mig på läppen! HAHAHAHAHAHAH! x')

och lägger in mera imorgon när josefin har fått kollat på bilderna för annars får jag nog nyp i skjärten av henne också :)

nej nu blir det film och sen tyska läxan som jag har tills IMORGON!
sovmorgon till möran och det blir bra det!

godnatt.

rompa.. -.-

TJENA! ah nej men nu har jag kommit hem från sunne och jag har inte sovit ett piss inatt! ;o sov i typ någon timme, vaknade och såg att klockan va alldeledför mycket.. gick ju med morronfriller till skolan :O  GRYMT PINSAMT! men whatever..!   ah nu har pappa varit och köpt en bil :D  typ ska nog ha den och åka runt i ('y kankse isbil? hm..  :) så var bara tvungen att prov köra den och guud vad skön .. GRRR! ;) 
nu ska jag fixa till hemsidan till SunneMx, va ju på kurs igår så nu kan jag allt xd haha!   ah sen blir det tyska läxa, suck och ännu ett till suck.. 


CHAO

lägger in ett inlägg sen med bilder på mig och jossefin och sen på mig och natalie om jag hinner :)

RSS 2.0